LA PARCEL.LÀRIA.

Bona nit masques!

Us deixo avui amb la crònica de la meva segona mitja marató… Si, qui m’ho havia de dir, començo a agafar-li el gustet a aquesta distància. Sense anar més lluny en tres setmanes toca una altra rodejat de vinyes, però això ja seran figues d’un altre paner. Aquest cop va d’una cursa en asfalt i força planera en un mar de parceles emmarcades per les serres que corona el Puigsacalm. No pinta malament, oi? La Parcel·lària és el seu nom.

Personalment, més enllà que per mi les mitges son les meves maratons particulars, i que amb aquest afecte especial les preparo, era un dia marcat en el calendari. I és que en aquesta jornada arribava al mínim del repte esportiu, que no solidari, del #CorreAmbElCorSincer, sumant un total de 700km. I seguirem corrent, ja que cal intentar aconseguir ajudar encara molt més a l’ONG Família d’Hetauda del que hem aconseguit fins ara. Us deixo l’enllaç del mateix! Qualsevol col·laboració serà benvinguda!

Igual que els entrenaments, la cursa havia de ser un bon punt de trobada entre companys! Així comptàvem que seríem en Pau, un conegut seu, l’Albert i el Jordi, germà d’un masca ben famós. Però el primer va haver d’absentar-se… Ens coneixem i sabem que tornaràs més fort i ben aviat! Les millors energies per tu crack! Els altres tres si que ens vam trobar, en bona companyia els pres i post curses tenen un altre color! Un plaer també el viatge en cotxe Albert!

Les proves matinals sortien des de Sant Esteve d’en Vas i passaven per un munt de poblets de la vall. L’Ajuntament, que els aglutina, col·labora plenament amb l’organització, el que assegurava una bona base. Els recorreguts consistien en un 10km i una mitja marató, on tots tres optàvem per la segona. Objectius? Molt dispars: l’Albert debutava en la distància, el Jordi buscava millorar la seva marca a Calella i jo sortia amb la intenció d’anar el més endavant possible!

Totes dues curses amb un grup de corredors reduïts, eminentment de Barcelona i rodalies, es nota que no som pocs els que malgrat la gran oferta de curses a casa nostra busquem aquelles amb un punt diferencial! Encara que sapiguem que farem molts kms en solitari i tocarà patir! Amb tot hi ha gent  que no n’aprén i surt des del principi amb el ganivet entre les dents jajaja. Així, l’home del mazo es va posar les piles, en vaig recollir uns parell de cadàvers…

Veig que és una aposta de l’empresa que organitza aquesta i moltes altres curses, i mentre mimin el corredor tindran èxit segur. Cal vigilar doncs que es tornin a produir problemes amb els avituallaments, errant en la col·locació del del km 5 (impossible pels corredors de la mitja) o que els voluntaris en aquests punts no estiguessin tot a l’aguait en una cursa on no hi ha una alta densitat de corredors. I cal cuidar les moltes coses bones que ja fan: dutxes, qualitat i quantitat als avituallaments, camí perfectament senyalitzat, massatges, fotografies, proximitat… I una capacitat de reconèixer errors i posar-hi solucions contrastada, així que confio en que ho faran!

De qualsevol manera l’any que ve sabrem si ho han fet o no, perquè hi tornarem! I espero que augmenti la parròquia masca, és una cursa on més d’un d’ells pot fer molt de mal! I per a mostra la meva posició final: un 6é lloc (2n sub30) i llastrat per no saber fer nusos a les bambes i la fallada en els avituallaments (menys mal que el sol ens va donar treva)! Sino ves a saber si hagués anat millor i tot… Prepareu-vos, això si, per muntar la vostra pròpia barqueta o córrer com una contrarellotge individual, cal dir que el paisatge bé s’ho mereix!

 

Al final, nova MMP de 1:24:33, per a l’hivern tornarem a intentar donar-li una altra mossegada! Felicitar també al Jordi, que va aconseguir l’objectiu amb 1:42:08, així com a l’Albert que va arribar molt i molt bé en la seva primera mitja 1:52:26. Quins cracks! No podia faltar la fotografia del podi! Parlant del mateix, també he de felicitar i agraïr a l’Enric de ProRunners Sabadell, amb qui vam compartir els primers 10kms (seny! :P) i que des de darrera em va obligar a seguir-me exprimint fins al final, esperant de retrobar-nos ben aviat!

I ara si que si, pròxima parada, 1a Cursa Masca Solidària per l’Educació Pública!

 

You may also like...

3 Responses

  1. carlesrosell ha dit:

    Enhorabona Fandes! Vas queixalant marca allà on sigui. La teva crònica -de primera- fan venir ganes de tastar aquesta cursa.

  2. orozco ha dit:

    Carai, com corres. Ets una piconadora-aa-aa-aa!

  3. Fandes ha dit:

    Jajajaja, gràcies companys! 😉

Deixa un comentari