Extrem Man Salou 2014

Dissabte 10 de maig, menys de 24 hores per realitzar el meu primer triatló de llarga distancia. Extrem Man Salou.

1.9km Nadant – 90 Km Ciclisme i 21.1 Cursa

Anem a recollir el dorsal i deixar la bici a la tarda, ja que no es pot deixa el mateix dia de la prova al matí. Primera tasca feta. (En vida del triatleta s’ha de preparar molt les coses).

Sopar familiar i a dormir que a les 5:00h ens aixequem, no abans de tornar a fer un repàs de tot el material que necessito per demà.

EMSalou_PreEMSalou_Pre1

 

 

5:00h Bon dia 11 de maig. Esmorzar, motxilla i cap a Boxes per deixar tot enllestit.

A les 6:57h és la meva sortida (la quarta de cinc onades) canó de sortida i a l’aigua. Les sensacions són molt bones, 500m i agafo als últims de la tercera onada, 1000m i agafo als últims de la segona onada. (Para nen que al final agafàs al Marcel Zamora). Surto de l’aigua amb un crono de 36 min. Millor que als meus somnis i quan vaig cap a la primera transició escolto una veu dient “VINGA MASCA, GOGOGOGOGO” Però si és l’Alex Ortega amb el Sergio Bernal i jo sense saber que venien a animar-me quina grata sorpresa.

 

 

 

 

EMSalou_T1

T1 superada i a la bicicleta a donar pedals. Circuit molt fàcil on la totalitat dels quilòmetres es fan per autopista bastant planera. El pitjor del tram de ciclisme, són els grups que es formen i passen al meu costat a 40km/h i els jutges només amonesten a quatre. Però cadascú sap a allò que ve.

Al final només hi havia 82 km, a una mitja de 32km/h millor que al meu “millor-millor somni”. Crec que m’estic sortint i això en un triatló al final es paga.

EMSalou_ciclimoT2 superada i a corra a veure com responen les cames. Començo bé a un ritme de 5:00m/km que és el que volia, però el camí no és de roses i n’hi ha 1 pujada de 200m amb prop de 40-50 metres de desnivell que hem trenca per la meitat, a mes s’ha de pujar 4 cops. Sort que són l’Ortega i el Bernal donar-me suport moral i xino-xano sense parar, però a ritme de cargol vaig fent el 21.1km de la cursa, al final 2h 6min de mitja marató.

EMSalou_llegadaEMSalou_PostEMSalou_Campio

En total 5h i 23 minuts. Les meves aspiracions estaven en 6 hores, així que estrena realitzada i amb nota. (no hem trobareu en una d’aquestes almenys fins a dintre d’1 any)

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. orozco ha dit:

    Felicitats company, nota: excel·lent!

  2. Fandes ha dit:

    Uf!!!! Molt gran Mallorco, moltíssimes felicitats, això si que és un repte! I grans l’Ortega i el Bernal, bravo!

Deixa un comentari