La nocturna de l’Hospitalet (la fideuà ensumaràs però no la tastaràs)

Enguany una altra edició de la nocturna de l’Hospi, i ja van 5!!! 4.300 corredors/es entre els 5 i els 10km, ideal per fer mmp, ja que el recorregut és molt planet. Cap allà que marxem 6 masques,  i arribem en diferents tongades… Miracle, no plou!!! no recordo la darrera vegada que no va ploure per la nocturna, amb tota la èpica que dona acabar ben mullat…. Escalfem una miqueta el Toni, l’Alex, el David (amic no masca de la foto)i jo i després apareix l’Aarón i més tard el Ferran. També va venir el Marc Esplugas però no hi era per la foto!

Cadascú amb els seu objectiu al cap i en un ambient festiu amb olor a foguera gegant, cap a la sortida, on més que mai la gent es passa els calaixos pels baixos…. quin despiporre!! Tret de sortida i tothom a córrer!!!

Recorregut més aviat tristot, amb l’animació de gent molt localitzada, bàsicament als carrers on aquelles hores hi ha civilització, pel barri de Santa Eulàlia. Passem per sota del famós yonkypuente i després força km poligoners, on és els retalladors es posen les botes a gogó!!!

Alguna errada a la senyalització del recorregut, però en general una cursa ben organitzada i a tots i a totes, les nostres maquinetes ens donen més de 100 m de més. Per posar un però, però gran, el que dóna  títol a la crònica, tot l’escalfament olorant la fideuà i després la cua arribava a la Maquinista! ens vam quedar amb les ganes, però no amb gana, com veieu a la foto va caure un sopar ben saludable i on el Toni fa un homenatge al Lluc, amb el seu estimat beuratge post cursa!!

A títol individual i per ordre d’aparició:

-Aarón: tot i que renego de fer un Jack Sparrow, el tio es casca un 17:12 en el 5km, toma castanya!

– Ferrán: si en comptes de ser Marc Bartra l’encarregat d’aguantar-li l’sprint al Forest Bale, hagués sigut el senyor Betlloch, encara enguany aixecaríem alguna copa… mare meva quin estratosfèric 34:48, a pocs segons de la seva mmp, no hase falta que dises nada más!

– Toni: 38:10, en la segona mmp, bravoooo! es resisteix el sub 38′, però ja arribarà, no queda res!

– Alex: tambe segona mmp, 44:32, amb no molts entrenaments canyerus darrerament. Molt bé noi, el 45′ ja és història!

– Miquel: fent un pinell amb el David i ajudant-lo a baixar dels 50′, 49:12, prueba superadaaa!! molt contents els dos.

– Marc: amb un partidet al matí, s’ho pren amb calma per gaudir de la cursa.

Doncs res, això és tot amics, algun dia tastarem la fideuà!!!

IMG-20140428-WA0034 IMG-20140428-WA0035 IMG-20140428-WA0032

 

You may also like...

3 Responses

  1. Fandes ha dit:

    Bravo! Gran cursa de tots vosaltres! I gran lloc on recuperar calories…

  2. orozco ha dit:

    Felicitats a tots! Una pregunta… Les hamburgueses portaven el cogombre? Gràcies.

  3. Mallorco ha dit:

    Gran cursa, veig que com sempre esteu filant prim. Es pot permetre anar a sopar a la M groga.

Deixa un comentari