Posada de llarg d’una Triatló

triatloblanes

Diumenge 27 d’abril es va celebrar la IV Triatló Vila de Blanes modalitat sprint. És la posada de llarg (de neoprè, és clar) en companyia de Ricardo que em va aconsellar en tot moment els trucs i maneres de sobreviure a una triatló. 

Tram 1: Natació. En el moment que ens tirem a l’aigua em ve al cap els documentals de National Geographic quan envolten les tonyines amb la xarxa. Quina bogeria! Després et vas col·locant a lloc sense perdre de vista la primera boia on no te’n salves de rebre alguna bufetada, cop de peus o un ganxo d’esquerre, com en el meu cas, al nas. En La segona boia ja tens el record de la primera i et prepares amb els colzes per si un cas.

Tram 2: Ciclisme. Mare meva, és el Dragon Khan de Blanes. Tres voltes amb dues rampes que podien superar perfectament el 10% de pendent. Sense rectes llargues, 2 rotondes i 3 girs de 180 graus, no pots agafar ritme de cap de les maneres. Escullo un grupet de 3 ciclistes capitanejats per un senyor gran de barba blanca* que a la última volta ens va deixar tirats. Encara l’estic buscant, no sé on va anar a parar aquest home! Volava sobre la bici.

Tram 3: Carrera a peu. Circuït de 2 voltes. Eren gairebé les 12:00 del migdia. Quina calor! Sense fer una gran cursa (no oblidem que era el primer cop que corria sense mitjons) vaig tenir la sensació que la gent estava bastant esgotada. Els dos carrils del circuït eren massa estrets per fer avançaments sense passar el carril contrari.

triatlo

Temps total: 01:16:39  (14:23 – 42:15 – 20:01)

* Nota d’autor: “…el senyor gran de barba blanca” que faig referència, acabo de veure’l a les classificacions en el mateix grup d’edat (45-49) que jo! Sóc un “iaioflauta”.

You may also like...

3 Responses

  1. Fandes ha dit:

    Carai! Felicitats Jordi! I això és sols començar…

  2. carlesrosell ha dit:

    No t’arronses davant dels reptes. Enhorabona company,

  3. Juanro ha dit:

    Enhorabona Orozco!! No esperaba menys de tu!!

Deixa un comentari