Ascensió a les Penyes Altes de Moixeró

Penyes Altes

El dissabte 5 d’abril, Javier Blasco, Robert Aisa i Jordi Orozco, decidim pujar a les Penyes Altes de Moixeró per fer un tomb i estirar les cames. Amb molt bona previsió del temps iniciem l’ascensió a les 8 del matí des de la carretera BV 4024 que puja a Coll de Pal.

El Robert i jo pugem amb bon ritme, i deixem el Javi una mica enrere, cadascú al seu pas! Sense perdre’l de vista, és clar. Un cop a dalt, a Coll de Jou, les vistes són espectaculars de la Cerdanya. A la cara nord ens trobem força neu amb molt bones condicions fins arribar els últims metres del cim que haurem de lluitar amb gran quantitat de neu tova i ventada que fa gairebé impossible assolir-lo. La tornada ho farem per la Canal de la Serp que ens deixarà al petit poble de Gréixer. El descens és directe, amb trams de fort pendent, on el Robert i jo baixarem corrent. A les 4 de la tarda els tres estàvem menjant un entrepà a Bagà amb ganes de tornar a repetir l’experiència en qualsevol altre moment.

Tot plegat van sortir uns 15 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.600m aprox. en 7:30 hores.

Més informació a: http://www.altbergueda.com/ca/pl27/id604/Senderisme/Itineraris_recomanats/ascensio-a-les-penyes-altes-de-moixero.htm

 

You may also like...

2 Responses

  1. Fandes ha dit:

    Com sempre posant-me les dents llargues… Quina bona pinta companys! Apuntada per quan vingui el bon temps i bona època 😛

  2. orozco ha dit:

    Fandes, et proposo una propera sortida. La Travessa integral de Montserrat.
    Mira’t això: http://senderisme.planasantich.org/Montserratintegral/ressenya.htm

Deixa un comentari