Author: aleix

0

XX Mundialet de btt de l’Argentera

Doncs ens trobem a l’Argentera el dissabte 26 un dia abans de fer 34 primaveres. Amb la panxa ben plena de carn d’una barbacoa a Cal Bob em diregeixo cap a la sortida amb el meu nou trimono Masca, fot una calor de collons, uns 120 btteros estan preparats per...

Sant Silvestre Planes D’Hostoles

Sant Silvestre Planes D’Hostoles

I us preguntareu per què anar fer una cursa a Can Collons??? Doncs ben fàcil, després de la Cursa del nostre barri em vaig quedar amb ganes de més… primer de tot, no pot ser que un nen de 12 anys em passi la mà per la cara….. això fa mal. No tinc cap vergonya en admetre la derrota, no com altres eh PATMAN??? Doncs després d’aquest “calentón” intento buscar alguna cursa de Sant Silvestre que pogués córrer per acabar l’any amb algo d’esperances. Busco una cursa per la zona de la Garrotxa ja que tenim intenció de passar uns dies amb la furgo. Bingo! una cursa de 10km a les Planes d’Hostoles!!! Preu 8€ per federats, entra dins de la equació Robert (Preu Cursa / km – Obsequis < 1), Perfil… bé és igual, és la única cursa que puc fer aquest 2012, tampoc serà per tant el perfil en 10km no pot pujar tant….

Dia D. A les 9:00 del matí em presento a la cursa POPULAR, autèntica, les de poble, les que a mi m’agraden! No veig gaire gent serem uns 150 si arribem, la gent molt tapada perquè fot un fred de collons…. penso joder si no he portat guants… i vaig amb samarreta de tirants… i amb pantalonet curt com els que li agraden al Navete!! Bé, és igual, jo ho aguanto tot, sóc un MASCA. La meva sorpresa és quan recullo el dorsal, i veig que regalen uns guants!!! Cullons quina sort que tinc…. Però abans de sortir decideixo treure-me’ls, si sóc un MASCA sóc un MASCA en tot.

10:00, sortida a cop de xiulet, primer km pel mitg del poble, jo tranquilet, molt tranquilet, ja que crec que aquesta gent me’n té alguna guardada. Només pensar això que ens desviem hi ha un caminet que começa a pujar i a pujar… pista forestal que encara es pot córrer i adelantar gent, bones sensacions. Ui… trencall a l’esquerra i corriol amunt en fila de 1 i comença a picar de valent. Penso.. no puc caminar que porto la samarreta lila amb el nom de MASQUES SANT ANDREU, i haig de defensar el nom…. cap al km 2,5 impossible, sinó camino em surt el cor per la boca, i no portem ni 3km…. uf… la fi del món és avui no el 21/12/12!!!!

La pujada no acaba mai, cap al km 4 veig un avituallament i passo d’agafar res, veig la baixada i això pot més que unes taronges i un got d’aigua. Quina baixada!!! en alguns moment pateixo per no torçar-me el turmell, però aplicant la meva tècnica de gambades llargues em llenço en picat.

Ja sóc al km 7 i estic bastant sencer, 1,5km més de pujada deixen les meves cames sentenciades (Recordo que el dijous passat el Patata, el Ferran i un servidor ens vam embarcar en la sortida de BTT Barcelona – Montserrat pel camí de Sant Jaume 90km).

A dalt de tot un home em promet que ja no hi més pujada que queda 1,5 per el final, doncs Som-hi!!! Altra vegada de baixada saltant com un gripau, quan en un salt el meu cap xoca contra un esbarzer i queda penjant d’una punxa el Buf que portava per barret…. frena…. Torna… uns metres cap enrere  se’m passa pel cap deixar-lo allí…. Un cop recuperat el gadget cap a la Meta, On m’espera la meva fotògrafa i un got de xocolata calenta amb Magdalenes.

Posició 77, temps: 59:10 ( no és negligència perquè vaig sortir a 11 segons dels primers i no hi havia alfombreta que restes el temps). Desnivell 500m+

Opinió final: No et refiïs mai de la gent de poble de la Garrotxa.

Bon any nou a tothom!!!