Author: Lluc

4

Marathon de Toulouse 2014

Ahir vaig realitzar la Marathon de Toulouse, Vaig fer un temps de 2hores 58 minuts 19 segons , en la posició 74 de la general , 27 de la categoria ( un ja té una edat!) Què us puc explicar de la marathon de Toulouse? La carrera es divideix e,...

0

IX Mitja de Sabadell

El diumenge 7 de setembre es va celebrar la 9ena edició de la Mitja de Sabadell. Jo l´he fet 4 vegades, una bona manera de començar la temporada i fer un entrenament de molta qualitat , si és que estàs preparant alguna cosa més important. I aquest és el cas...

3

Mitja de Banyoles, el Pla de l´Estany????

Benvolguts companys/es Masques!!!! Avui es realitzava la XX edició de la Mitja marató del Pla de l´Estany , a Banyoles. Un ja fa uns quants anys que arrossega les cames per aquest móns de déu i més que anar a les florides vil·les del Prat o de Gavà , on...

Mitja de Terrassa -versió Dug

Mitja de Terrassa -versió Dug

Bubbb, buuubb , buuuuub guau……( per respecte a la manca de comprensió dels humans del llenguatge gos català el bloc masca mostra a partir d´ara una traducció , simultànea , o no, coses de masques).

El dissabte a la nit el meu amo , el Lluc es va comportar de manera rara , bé , una miqueta més rara que de normal; després de compartir una pizza , d´amagat de la mestressa , és clar, ens vam asseure al sofà de casa  i m´anava donanr , en una tassa de café amb llet, glopets de cervesa ( ell se´n fotia una de les seves ). Jo ja vaig veure que allà passava alguna cosa rara. Aban d´anr a dormir em va agafar , em va dur al balcó i vam fer una cosa encara més estranya , deia que ens haviem de concentrar; i després de la cervesa , quina barra ! concentrar-se! Jo estava mig adormit i feliç com un xínxol!

Diumenge , ens aixequem d´hora, tota la familia , el meu amo vestit  de masca, cotxe , tot de gent també disfressada com el meu amo, però no de masca ( a mi em falta la samarreta!!!), de cop i volta em deixa amb la mestressa i se´n va capu……

 

La mare del tano el meu gos no se´que estava fent amb l´ordinador, em van dir que era inteligent però , collons , ho arribo a saber  i el porto  a algun partit polític a veure si faig la primera pela.

La mitja de terrassa: una molt bona carrera per saber com estàs de forma , exigent, distreta , sense enmascaraments amb llargues baixades, bon regal , organització correcte i no massa gent. En definitiva una carrera que et possa al teu lloc, amb algun kms que sembla mal medit , entre el 10 i el 13  i al final ; però no saps si és que no ho han fet bé o si les continues rampes  t´han deicxt tant fet caldo que són les cames les que no funcionen.

A més fa anys , hi havia una rampeta de 6 kms que et deixava trinxat, literalment irrecuperaple. Jo pensava fer 11 kms sol i 10 amb el gos , entreno tres dies a la setmana amb ell i volia provar com es desenvolupava en carrera. Feia 4 mesos que no feia una mitja i  les sensacions eren : a veure què sortirà?

Em trobo amb el Ferran a la sortida , sembla nerviòs , deu ser l´edat; m´explica que vol fer 1h 20m o 1h 17m , potser no l´he sentit bé . Bé ja s´ho farà ( em sembla que si que ho farà , al menys per la cara que fa) Pocs minuts abans del tret de sortida  arriba l´Anxo que ja ha fet , això diu, 6 kms, per preparar la marató , suposo , ell vol fer 1h 25m. Em sembla que sóc l´únic que no sap què farà. Sortida, tranquilitat i aveure com responen les cames , còrrer per sensacions és molt millor que còrrer per crono , disfrutes més . 

La cursa enganya, primer costa una mica afgafar ritme , dos kms , després voles , fins al 6 , més o menys , continues amb rampetes , algunes suaus d´altre no tant , que et van minant les cames i la moral. El Ferran el veig un parell de vegades llençat. L´Anxo em ve a darrera  amb el globet ( pobre paio, el del globet) de 1h 25.

Al kms 11, portava 41 minuts llargs , m´aturo i agafo el Dug , el gos. El capullo sembla que s´ho passa bé , l´animen , i a mi no em diue res!!, bé si que faig trampa , ja m´agradaria veure als simpàtics que em diuen trampòs anar per sota de 4 m amb un gos que tiva cap a un costat que borda a les motos i que es para  a fer un parell de pixades i a olorar dos culets de gossetes terrassenques . Arribem amb  1h 22m 50s…..

 

Bubbbbb  bubb…..( continua la traducció ) Si si , el meu amo es posa tot el mèrit a ell , ja al kms 12 anava més cardat , tanta cervesa , ell diu que és pels oligoelements , i jo qua m´ho crec. Vaig còrrer  10 kms  divertit, sobretot perque vaig coneìxer dos gossetes amb uns olor fan…..

 

Cony de gos em sembla que hauré de posar una altre contasenya al meu oridinador i als meus comptes

Resumeixo , resultats masques:

Ferran 1h 17m 52s, fantàstica marca , no sabeu que vol dir fer aquest temps i a Terrassa. Em va dir que al final havia patit una mica , que s´havia passat al principi. Si no arriba a patir que hauria fet!!!

Lluc & Dug 1h 22m 50, vés a saber que haurà escrit el capullo de meu gos , ni en els entrenos puc anar tranquil, ahir vam fer club , forum , hotel vela ab 40 minuts , i després tornant encara m´apretava.

Anxo , com un rellotge 1h 25m 06, no acabo d´entendre com es pot controlar tant.

Encara que no els vaig veure també hi havia el Toni Criado , amb 1h 34 m 13s i el Juan Rodríguez amb 1h 50 m 15 s. Felicitats

Bé ja ho sabeu , si algú vol fer sèries atota llet llogo el Dug , no us decebrà!